Produktet

SOKKIA GCX3

Inovativ. I thjeshtë. Peshë e Lehtë.

GCX3 i prodhuar ekskluzivikisht nga SOKKIA, është marrësi i fundit GNSS plotësisht i integruar, i dizajnuar për peshë jashtëzakonisht të lehtë dhe i përshtatshëm për punime në terren. Me nofkën “PLUMBI” GCX3 ilustron një qasje krejtësisht të pa imagjinuar më parë me një dizajn që ofron një zgjidhje super të lehtë, efikas dhe me kosto të ulët.

Ky konstulacion i shumëfishtë dhe marrësi me frekuencë të dyfishtë janë dizajnuar për të ofruar nje rezultat të përballueshëm të cilësisë së lartë për aplikimet tradicionale në fushën e Gjeodezisë dhe të ndërtimit si dhe një përdorim të jashtëzakonshëm në arkitekturë, GIS, BIM dhe forensik.

Inovacioni POST™ (Teknologjia e satelitëve orbital të preçizionit) antena e GCX3 lejon që forma e tij të jetë ergonomike dhe jashtëzakonisht e lehtë, e cila e dallon atë plotësisht nga marrësit ekzistues në treg. Forma unike si ‘plumb’ e bën atë gati të pandjeshëm në Zhalon.

GCX3 mund të kombinohet me kontrollerin SHC5000 SOKKIA, së bashku me softuerin e terrenit MAGNET që t’ju jap mundësinë për një peshë sa më të lehtë, efikase dhe produktive me rrjetin ekzistues Network RTK, në Shqipëri (ALPOS) dhe Kosovë (KOPOS). GCX2 fal teknologjisë LONG-RANGE (komunikim wireless) mund të përdoret deri ne 300m rreze (Bazë-Rover), ideal per kantier ndërtimi ose të përdorni teknologjinë Magnet RELAY ku ju jep mundësinë juve si përdorues të operoni Bazë-Rover deri në 30km!

Përfitimet e GCX2:

  • I vogël, kompakt dhe shumë i lehtë (vetëm 375gr)
  • 226 kanale përcjellëse me teknologjinë e fundit POST™ (ekskluzive nga SOKKIA)
  • Performancë e shkëlqyer në metodën Network RTK (ideal per KOPOS dhe ALPOS)
  • IP67, mbrojtje maksimale nga faktorët mjedisorë (I pa përshkueshëm nga pluhuri dhe uji)
  • Plotësisht i integruar
  • Ekran të thjeshtë për përdorim
  • Komunikim me Bluetooth dhe wireless

 

Shkarko Broshuren

Category:
Marresat GNSS - GPS