Produktet

1
Yes
None
1
1000000
Name...
/produktet/
Thumbnail

Categories:

Marresat GNSS - GPS
TOPCON HiPer HR
TOPCON HiPer HR Image

SET YOURSELF FREE
TO WORK

The HiPer HR GNSS receiver overcomes field challenges with a unique blend of technologies. If you’re under tree cover, or can’t get the pole plumb, or need to range widely from your base, or you need superb accuracy, or work in wet conditions, or all of the above, you’ll be free to do your best work.

As part of the Elite Suite hybrid positioning solution, using network correction, mounted to a vehicle or grade checking with Millimeter GPS, or an almost countless number of applications, the HR combines the features to help you succeed.

 • Next generation Fence Antenna for superior reception
 • Rugged, waterproof IP67 environmental design
 • Cellular, LongLink and Radio communications all integrated
 • 452 Universal Tracking channels
 • Unique 9-axis TILT™ compensation
 • Internal Wi-Fi and multi-spectrum Bluetooth
SOKKIA GCX3
SOKKIA GCX3 Image

Inovativ. I thjeshtë. Peshë e Lehtë.

GCX3 i prodhuar ekskluzivikisht nga SOKKIA, është marrësi i fundit GNSS plotësisht i integruar, i dizajnuar për peshë jashtëzakonisht të lehtë dhe i përshtatshëm për punime në terren. Me nofkën “PLUMBI” GCX3 ilustron një qasje krejtësisht të pa imagjinuar më parë me një dizajn që ofron një zgjidhje super të lehtë, efikas dhe me kosto të ulët.

Ky konstulacion i shumëfishtë dhe marrësi me frekuencë të dyfishtë janë dizajnuar për të ofruar nje rezultat të përballueshëm të cilësisë së lartë për aplikimet tradicionale në fushën e Gjeodezisë dhe të ndërtimit si dhe një përdorim të jashtëzakonshëm në arkitekturë, GIS, BIM dhe forensik.

Inovacioni POST™ (Teknologjia e satelitëve orbital të preçizionit) antena e GCX3 lejon që forma e tij të jetë ergonomike dhe jashtëzakonisht e lehtë, e cila e dallon atë plotësisht nga marrësit ekzistues në treg. Forma unike si ‘plumb’ e bën atë gati të pandjeshëm në Zhalon.

GCX3 mund të kombinohet me kontrollerin SHC5000 SOKKIA, së bashku me softuerin e terrenit MAGNET që t’ju jap mundësinë për një peshë sa më të lehtë, efikase dhe produktive me rrjetin ekzistues Network RTK, në Shqipëri (ALPOS) dhe Kosovë (KOPOS). GCX2 fal teknologjisë LONG-RANGE (komunikim wireless) mund të përdoret deri ne 300m rreze (Bazë-Rover), ideal per kantier ndërtimi ose të përdorni teknologjinë Magnet RELAY ku ju jep mundësinë juve si përdorues të operoni Bazë-Rover deri në 30km!

Përfitimet e GCX2:

 • I vogël, kompakt dhe shumë i lehtë (vetëm 375gr)
 • 226 kanale përcjellëse me teknologjinë e fundit POST™ (ekskluzive nga SOKKIA)
 • Performancë e shkëlqyer në metodën Network RTK (ideal per KOPOS dhe ALPOS)
 • IP67, mbrojtje maksimale nga faktorët mjedisorë (I pa përshkueshëm nga pluhuri dhe uji)
 • Plotësisht i integruar
 • Ekran të thjeshtë për përdorim
 • Komunikim me Bluetooth dhe wireless

 

Shkarko Broshuren

TOPCON HiPer SR
TOPCON HiPer SR Image

SIMPLE AND SOPHISTICATED

Daily setup routines are made easy through the HiPer SR’s LongLink intelligence feature. More than just a wireless Bluetooth connection, LongLink serves to automatically connect multiple HiPer SR rovers to your mobile base. Just power them on and let the system do the rest. Combine your Topcon HiPer SR receiver with a robotic total station system, to create a Hybrid solution ready for any environment.

This entry-level GNSS solution is ideal for interference-free, short-range, wireless communication between base and rover. With an optional, internal, dual-SIM cellular modem the HiPer SR can also be used as a MAGNET Relay mobile base, adding flexibility to your portfolio for your various project scenarios.

 • Capable of tracking GPS and GLONASS constellations
 • Universal Tracking Channels capable of all-in-view tracking
 • Hybrid Positioning ready
 • Signal scrubbing Fence Antenna® to provide ultimate signal lock
 • Highest accuracy positioning for RTK, network, and more

Key HiPer SR features include:

 • Fully Scalable
 • 226 Channels (GPS+Glonass+SBAS)
 • Integrated HSPA+ (Optional)
 • Dust/Water Protection IP67
 • Compact, Watertight, and Rugged
TOPCON HiPer V / SOKKIA GRX2
TOPCON HiPer V / SOKKIA GRX2 Image

The HiPer V/GRX2 fully integrated dual-constellation RTK GNSS receiver brings a new level of versatility and flexibility into your precision applications. It is affordable and scalable with wireless technologies ideal for RTK operation, as a network rover, or as a static receiver.

Combine it with one of Topcon/Sokkia’s data collectors and Magnet Field and Office software for maximum versatility and convenience, increasing fieldwork efficiency from start to finish.

Key HiPer V/GRX2 features include:

 • Fully Scalable
 • 226 Channels (GPS+Glonass+SBAS)
 • Integrated UHF+Cellular+Bluetooth
 • Voice Navigation
 • Compact, Watertight, and Rugged
 • RTK and Static survey operations
TOPCON GR-5
TOPCON GR-5 Image

TAKING ADVANTAGE OF ALL AVAILABLE GNSS SYSTEMS, NOW AND TOMORROW

The combination of a compact form factor, revolutionary Universal tracking technology, and multiple communication methods makes the Topcon GR-5 receiver the most popular and versatile option for high precision GNSS reliability.

 • Capable of tracking GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo, QZSS constellations
 • Universal Tracking Channels capable of all-in-view tracking
 • Track every satellite constellation above today and tomorrow
 • Signal scrubbing Fence Antenna® to provide ultimate signal lock
 • Highest accuracy positioning for RTK, network, and more
 • Offers choice of UHF or Spread Spectrum radios, as well as an optional, internal cellular modem for all your project needs

Key GR-5 features include:

 • Fully Scalable
 • 226 Channels (GPS+GLONASS+BeiDou+Galileo+QZSS )
 • Integrated UHF+Cellular+Bluetooth
 • Compact, Watertight, and Rugged
 • RTK and Static survey operations
Kontroller / Tastiera
TOPCON FC-500
TOPCON FC-500 Image

MEET MODERN
FIELD DEMANDS

With the same touch-screen technology as smartphones, the FC-500 field controller has a crisp and sunlight-readable display that delivers in any condition. With internal GPS and an optional camera, running your choice of Topcon field software, the power is in your hands.

 • Large, 4.3” sunlight readable display
 • Rugged, MIL-STD-810G and IP68 certified
 • 5 MP digital camera (optional)
 • 3.5G cellular modem (optional)
 • Internal GPS accessible from MAGNET Field
 • Bluetooth® and Wi-Fi Wireless connectivity
TOPCON FC-5000 / SOKKIA SHC-5000
TOPCON FC-5000 / SOKKIA SHC-5000 Image

The Sokkia SHC5000 field computer is ideal for the land surveying and mapping professional operating MAGNET Field, Field Site, and Field Layout software platforms. The compact and rugged hand-held device offers a crisp display even in bright sunlight conditions. An optional 4G LTE cellular modem enables direct communication with office staff and managers through the secure MAGNET Enterprise web service – instant file transfer from active project sites.

Features:

 • 7 inch sunlight readable display
 • Mil-STD 810G and IP68 certified
 • 8MP rear, 2MP front digital cameras
 • 4G LTE cellular modem, optional
 • Internal GPS, 2 to 5 meter accuracy
 • Integrated Bluetooth and Wi-Fi
SOKKIA SHC-500
SOKKIA SHC-500 Image

The Sokkia SHC500 field controller is designed for the land surveying, mapping, and GIS professional operating MAGNET Field or MAGNET Field Layout software solutions. The proven hand-held device fits naturally in your hand and is a comfortable addition to your rover pole. The Sokkia SHC500 also is available with an optional 3.5G cellular modem for active internet connections from your project sites – immediate file transfer, chat messaging, and full project management using MAGNET Enterprise web services.

QUICK FEATURES:

 • 4.3 inch sunlight readable display
 • MIL-STD 810G and IP68 certified
 • 1GHz processor, 8GB internal, 512MB RAM
 • 5MP digital camera, optional
 • 3.5G cellular modem, optional
 • Bluetooth and WiFi connectivity
 • Windows 6.5 embedded
 • 23 button keyboard control
 • Multiple language support
Stacion Total
TOPCON GT500-GT1000
TOPCON GT500-GT1000 Image

THE ULTIMATE TOTAL STATION

The GT series of robotic total stations are a trimmed down, high-performance solution that’s ready to impress today, yet still grow with you into tomorrow. You get the efficiency of a single-operator robotic system, the power of long range reflectorless measurements, and the ability to perform as a hybrid positioning solution. All in a compact system that’s a third smaller and twice as fast.

UltraSonic technology is the driving force for the GT Series. You can see and hear the difference immediately. The UltraSonic motors are the fastest available in the market – at 180 degrees per second it’s the smoothest and most accurate prism-tracking available.

 • Ultrasonic Direct Drive motors
 • 30% smaller and lighter with more functionality
 • TSshield™ global service
 • Advanced UltraTrac technology
 • 5 Year Guarantee
 • Available in two models—GT-500 and GT-1000
SOKKIA IX-500/ IX-1000
SOKKIA IX-500/ IX-1000 Image

The iX Series robotic total stations are a trimmed down, high- performance solution. You get the efficiency of a single-operator robotic system, the power of long range reflectorless measurements, and performance as a hybrid positioning solution.

Ultra-powerful

UltraSonic technology is the driving force for the iX Series. The UltraSonic motors are the thinnest, lightest, and most powerful on the market – providing you with the smoothest and most accurate prism- tracking possible. It’s a difference you can see and hear immediately. With a rotation speed of 150° per-second, no matter how fast you move, or how many obstacles are in the way, you cannot outrun the iX.

Ultra-accurate

Our new UltraTrac technology gives you increased prism-tracking strength in all conditions. Advanced instrument algorithms deliver the confidence you need to move ahead. It’s not that you lose line-of-sight, it’s how fast you can reacquire and get back to work.

Ultra-slim and reliable

Featuring a remarkably slimmed down design, the compact system is a third smaller and lighter than previous robotic instruments, yet twice as fast. Without traditional gears or wearing parts, the UltraSonic motors are much more rugged and durable – lasting four times longer than previous total stations, and we back it with a five year warranty.

TOPCON PS / SOKKIA SX
TOPCON PS / SOKKIA SX Image

One-man measurement made simple with superior auto-tracking performance for all job conditions.

The PS / SX robotic total station combines the latest in tracking, motorized turning, angle accuracy, and software technology providing powerful and easy-to-use “one-man” operation.

Its advanced laser measurement and image processing technologies provide extremely reliable auto-tracking capability, even in dense woods or dim conditions. Point the PS / SX in the general direction of the prism, press the trigger key, and the PS / SX automatically points to the prism center enabling even a beginner to rapidly take accurate measurements.

Key PS / SX features include:

 • Superior Auto-Tracking Technology
 • On-Board Windows® CE.6.0 with Magnet™ Field
 • Fast and Powerful RED-Tech advanced reflectorless measurement
 • Long-Range Bluetooth® wireless communication
 • TSshield security, tracking, and remote diagnostic support
 • Advanced Angle Measurement System

TSshield TSshield Enabled – Learn more here

TOPCON DS / SOKKIA DX
TOPCON DS / SOKKIA DX Image

Measure easily and accurately in any environment with new DS/DX featuring Direct Aiming technology.

The DS/DX series is ideal suited for jobs that require the highest accuracy with simple operation. Its Direct Aiming technology, featuring a new intelligent algorithm that automatically aims to the prisms, ensures precision readings and layout are achieved.

It is also ideal for dim or dark conditions where the prism is difficult to locate. Whatever the job requires and wherever operators must go, the DS/DX makes your job done easier and faster with accuracy you can trust.

Key DS/DX features include:

 • Superior Auto Pointing Technology
 • MAGNET Field on-board application software
 • Advanced Angle Measurement System
 • RED-Tech advanced reflectorless measurement
 • Long-Range Bluetooth® wireless communication
 • TSshield security, tracking, and remote diagnostic support
 • Available in 1, 2, 3, and 5 second models
TOPCON OS / SOKKIA FX
TOPCON OS / SOKKIA FX Image

Advanced features for maximum measurement versatility and unmatched product and data security.

The OS/FX total station provides the advantage of on-board Windows® CE operating system and comes standard with MAGNET™ Field, a cloud-based application software for unmatched measurement ease and data security.

It also features TSshield, an exclusive telematics-based communications module that provides remote security, tracking, and diagnostic support. Long-Range Bluetooth® technology allows data to be seamlessly transferred to a Bluetooth-equipped controller. Its compact size and long-lasting battery makes long work days easier to manage.

Key OS/FX features include:

 • Windows® CE operating system in compact, rugged body
 • MAGNET Field on-board application software
 • Advanced Angle Measurement System
 • RED-Tech advanced reflectorless measurement
 • Long-Range Bluetooth® wireless communication
 • TSshield security, tracking, and remote diagnostic support
 • Available in 1, 2, 3, and 5 second models
TOPCON ES / SOKKIA CX
TOPCON ES / SOKKIA CX Image

Tradition meets innovation with the  ES/CX total station.

Easy-to-use, high precision, rugged and reliable. Those are Sokkia traditions. Now with the ES/CX, we have added innovation. The ES/CX incorporates many new technologies while still maintaining Sokkia’s easy-to-use functionality.

New features include advanced RED-tech EDM for fast, pinpoint reflectorless measurement up to 500m. Its Long-Range Bluetooth® wireless communication provides data instantly to your Bluetooth-equipped controller, up to 500m away. Integrated TSshield provides unmatched remote ability to track, secure, and support your instrument. Its IP66 dustproof/waterproof rating, heavy-duty metal chassis and handle, and work-week battery life make the ES/CX the clear leader in conventional total stations.

Key ES/CX features include:

 • Advanced Angle Measurement System
 • RED-Tech advanced reflectorless measurement
 • Long-Range Bluetooth® wireless communication
 • TSshield security, tracking, and remote diagnostic support
 • Longest battery life – 36 hours
 • Available in 1, 2, 3, 5, and 7 second models
TOPCON MS AX / SOKKIA NET AX
TOPCON MS AX / SOKKIA NET AX Image

The highest precision for the most demanding industrial monitoring and measurement applications.

The MS AX/NET AX automated 3D stations are the clear choice for the most demanding applications. Whether providing constant, high-accuracy structural, displacement or deformation monitoring, or providing control for critical industrial alignment and placement, the MS & NET series bring performance and peace-of-mind.

With measurement accuracy to within 0.5 arc seconds, auto-pointing accuracy to within 1 arc second, and 60 degree per second rotation speed the MS AX/NET AX series delivers performance your can rely upon. Advanced operating features such as automatic prescan and rapid 2D monitoring set it apart as the instrument for the most demanding industrial applications.

Key MS AX/NET AX features include:

 • Auto-pointing accuracy to 1 arc second
 • Measurement accuracy to within 0.5 arc seconds (MS0.5AX/NET05AX).
 • 400m reflectorless range (MS1AX/NET1AX).
 • 60 degree per second rotation speed–ideal for large-scale monitoring.
 • Enlarged LCD touch-screen display
 • Reflector Prescan* for monitoring setup
 • Rapid 2D Monitoring.*

* Reflector Prescan and Rapid 2D Monitoring are available when operating the MS/NET via command operation from an external PC or other devices

SOKKIA GYRO X II
SOKKIA GYRO X II Image

Determine azimuth anywhere, anytime.

Backsight, traverse, and solar observation are no longer required for seeking true north when GYRO X II is on the job. It operates anywhere, anytime, where other technologies cannot work or when no known station is available.

GYRO X II uses a suspended gyromotor that oscillates around the earth’s meridian (true north) due to the principle of precession caused by the rotation of the earth. This principle realizes faster and more precise measurement than other solutions.

The GYRO X II is ideal for:

 • Directional controls for tunnel construction.
 • Internal baseline setup for enclosed spaces – inside buildings or hull blocks.
 • Directional controls for parabola antennas or power lines.

Key GYRO X II features Include:

 • Integrated onto an advanced Sokkia SX auto-pointing total station that can be used for traditional surveying and measurement applications
 • Only 19 minutes* for measurement effectively doubling your work efficiency and decreasing operator stress on every job.
  *Combination of preliminary measurement and regular measurement. When measured at 35° latitude area. Measurement time differs by the latitude due to the nature of gyro motor.
 • 15” azimuth accuracy. The combination of special application software and advanced motor drive system allows the true north position to be automatically calculated within an accuracy of ±15” (5mgon / 0.074mil).
 • Easy-to-use with three simple steps for a measurement:
  1. Point the Gyro Station roughly in the direction of true north.
  2. Release the clamp.
  3. Push the measurement button.
Nivela
SOKKIA SDL1X
SOKKIA SDL1X Image

Highest precision and productivity in elevation and distance measurement

From Intelligent Auto Focus to wireless operation, many innovative technologies are implemented for unmatched performance and precision. The SDL1X can reduce measurement by up to 40 percent compared to manually focused digital levels! Its wireless remote trigger eliminates measurement errors caused by touching. When precision has top priority, and measurement speed matters, the SDL1X is the ideal digital level.

Key SDL1X features include:

 • 0.2mm precision (ISO17123-2)
 • Intelligent auto focusing
 • Dual-axis tilt sensor safeguards precision
 • Onboard measurement and recording programs
 • 10,000-point memory with USB and SD card slot
 • Optional Bluetooth® wireless for connection to data collectors
TOPCON DL-500 / SOKKIA SDL30
TOPCON DL-500 / SOKKIA SDL30 Image

The “PowerLevel” makes measurement quick, easy and accurate

The SDL30 digital level makes quick work of measuring height and distance in all types of environments—from low light to bright sunlight and artificial light. It provides unwavering accuracy in the field even in adverse environments such as tunnels, heat shimmer, and vibration. Its large internal memory, digital display, and simple operation ensure fast and accurate measurements.

Key SLD30 features include:

 • High accuracy under adverse lighting and environments
 • Four measurement modes: single-fine, repeat-fine, average and tracking
 • Water and shock resistant
 • 2000-point internal memory
 • Li-ion power system for up to 8.5 hours of continuous operation
SOKKIA SDL50
SOKKIA SDL50 Image

Easy, accurate measurement for construction and general applications.

Sokkia brings the benefits of digital leveling to construction applications at an affordable price with the reliable, easy-to-use SDL50 Digital Level. In less than 3 seconds and with the touch of a key, height difference and distance can be measured and the result is stored in internal memory. The SDL50 minimizes human error and maximizes the ease of leveling work, allowing increased productivity and performance.

Key SDL50 features include:

 • Adjusts height and distance simultaneously
 • Measurement is less than 3 seconds (single & repeat modes)
 • Water resistant
 • 2000-point internal memory
 • Li-ion power system for up to 8.5 hours of continuous operation
TOPCON AT-B / SOKKIA B
TOPCON AT-B / SOKKIA B Image

Accuracy and reliability day-after-day.

Topcon & Sokkia’s  AT-B & B series automatic levels feature enhanced reliability under all environmental conditions. Their rugged, compact bodies are tightly sealed against water, dust and humidity (IPx6). Quick setup, easy sighting and superior durability against vibration and shock ensure increased productivity.

The AT-B & B series levels incorporate field-proven precise and reliable compensator for accuracy you can rely upon. The optimally designed telescope provides exceptionally bright and sharp view that reduces operator’s eyestrain. Quick collimation and horizontal angle measurement combine for fast and easy aiming of layout and alignment tasks.

Key AT-B & B-Series features include:

 • Three magnification models: AT-B & B20 – 32x; AT-B & B30 – 28x; AT-B & B40 – 24x
 • Precise, field-proven compensator
 • Horizontal angle measurement
 • Superior telescope with two-speed focus knob
 • Quick collimation with two horizontal motion knobs
Laser Skaner 3D
TOPCON GLS-2000
TOPCON GLS-2000 Image

COMPACT AND LIGHTWEIGHT MULTI-ADJUSTABLE
LASER SCANNER

The GLS-2000 series of scanners is composed of three comparable, yet distinct models: The GLS-2000S (short-range), GLS-2000M (middle-range), and the GLS-2000L (long-range). Each model is a full featured scanner that can be effectively deployed to capture existing, as-built conditions for any application range. The compact, lightweight series of scanners accurately captures a full 360° scan including images in less than three minutes.

 • Selectable laser modes from Class 3R to Class 1M
 • Multiple lens array system – quickly switches focal length settings
 • Auto temperature adjustment – consistent accuracy throughout the work day
 • Precise Scan Technology – signal processing including wave form for the ultimate in precise data
Marresat GNSS - GPS
TOPCON HiPer HR Image
TOPCON HiPer HR
SET YOURSELF FREE TO WORK The HiPer HR GNSS receiver overcomes field challenges with a unique blend of technologies. If you’re under tree cover, or can’t get the pole plumb, or need to r... Read More
SOKKIA GCX3 Image
SOKKIA GCX3
Inovativ. I thjeshtë. Peshë e Lehtë. GCX3 i prodhuar ekskluzivikisht nga SOKKIA, është marrësi i fundit GNSS plotësisht i integruar, i dizajnuar për peshë jashtëzakonisht të lehtë dhe i përshtatshëm për punime në t... Read More
TOPCON HiPer SR Image
TOPCON HiPer SR
SIMPLE AND SOPHISTICATED Daily setup routines are made easy through the HiPer SR’s LongLink intelligence feature. More than just a wireless Bluetooth connection, LongLink serves to automatically... Read More
TOPCON HiPer V / SOKKIA GRX2 Image
TOPCON HiPer V / SOKKIA GRX2
The HiPer V/GRX2 fully integrated dual-constellation RTK GNSS receiver brings a new level of versatility and flexibility into your precision applications. It is affordable and scalable with wireless technologies ideal for RTK operation, ... Read More
TOPCON GR-5 Image
TOPCON GR-5
TAKING ADVANTAGE OF ALL AVAILABLE GNSS SYSTEMS, NOW AND TOMORROW The combination of a compact form factor, revolutionary Universal tracking technology, and multiple communication methods makes the... Read More
Kontroller / Tastiera
TOPCON FC-500 Image
TOPCON FC-500
MEET MODERN FIELD DEMANDS With the same touch-screen technology as smartphones, the FC-500 field controller has a crisp and sunlight-readable display that delivers in any condition. With int... Read More
TOPCON FC-5000 / SOKKIA SHC-5000 Image
TOPCON FC-5000 / SOKKIA SHC-5000
The Sokkia SHC5000 field computer is ideal for the land surveying and mapping professional operating MAGNET Field, Field Site, and Field Layout software platforms. The compact and rugged hand-held device offers a crisp display even in br... Read More
SOKKIA SHC-500 Image
SOKKIA SHC-500
The Sokkia SHC500 field controller is designed for the land surveying, mapping, and GIS professional operating MAGNET Field or MAGNET Field Layout software solutions. The proven hand-held device fits naturally in your hand and is a comfo... Read More
Stacion Total
TOPCON GT500-GT1000 Image
TOPCON GT500-GT1000
THE ULTIMATE TOTAL STATION The GT series of robotic total stations are a trimmed down, high-performance solution that’s ready to impress today, yet still grow with you into tomorrow. You get... Read More
SOKKIA IX-500/ IX-1000 Image
SOKKIA IX-500/ IX-1000
The iX Series robotic total stations are a trimmed down, high- performance solution. You get the efficiency of a single-operator robotic system, the power of long range reflectorless measurements, and performance as a hybrid positioning ... Read More
TOPCON PS / SOKKIA SX Image
TOPCON PS / SOKKIA SX
One-man measurement made simple with superior auto-tracking performance for all job conditions. The PS / SX robotic total station combines the latest in tracking, motorized turning, angle accuracy, and software t... Read More
TOPCON DS / SOKKIA DX Image
TOPCON DS / SOKKIA DX
Measure easily and accurately in any environment with new DS/DX featuring Direct Aiming technology. The DS/DX series is ideal suited for jobs that require the highest accuracy with simple operation. Its Direct Aim... Read More
TOPCON OS / SOKKIA FX Image
TOPCON OS / SOKKIA FX
Advanced features for maximum measurement versatility and unmatched product and data security. The OS/FX total station provides the advantage of on-board Windows® CE operating system and comes standard with MAGNE... Read More
TOPCON ES / SOKKIA CX Image
TOPCON ES / SOKKIA CX
Tradition meets innovation with the  ES/CX total station. Easy-to-use, high precision, rugged and reliable. Those are Sokkia traditions. Now with the ES/CX, we have added innovation. The ES/CX incorporates many n... Read More
TOPCON MS AX / SOKKIA NET AX Image
TOPCON MS AX / SOKKIA NET AX
The highest precision for the most demanding industrial monitoring and measurement applications. The MS AX/NET AX automated 3D stations are the clear choice for the most demanding applications. Whether providing c... Read More
SOKKIA GYRO X II Image
SOKKIA GYRO X II
Determine azimuth anywhere, anytime. Backsight, traverse, and solar observation are no longer required for seeking true north when GYRO X II is on the job. It operates anywhere, anytime, where other technologies c... Read More
Nivela
SOKKIA SDL1X Image
SOKKIA SDL1X
Highest precision and productivity in elevation and distance measurement From Intelligent Auto Focus to wireless operation, many innovative technologies are implemented for unmatched performance and precision. The... Read More
TOPCON DL-500 / SOKKIA SDL30 Image
TOPCON DL-500 / SOKKIA SDL30
The “PowerLevel” makes measurement quick, easy and accurate The SDL30 digital level makes quick work of measuring height and distance in all types of environments—from low light to bright sunlight and artif... Read More
SOKKIA SDL50 Image
SOKKIA SDL50
Easy, accurate measurement for construction and general applications. Sokkia brings the benefits of digital leveling to construction applications at an affordable price with the reliable, easy-to-use SDL50 Digital... Read More
TOPCON AT-B / SOKKIA B Image
TOPCON AT-B / SOKKIA B
Accuracy and reliability day-after-day. Topcon & Sokkia’s  AT-B & B series automatic levels feature enhanced reliability under all environmental conditions. Their rugged, compact bodies are tightly seal... Read More
Laser Skaner 3D
TOPCON GLS-2000 Image
TOPCON GLS-2000
COMPACT AND LIGHTWEIGHT MULTI-ADJUSTABLE LASER SCANNER The GLS-2000 series of scanners is composed of three comparable, yet distinct models: The GLS-2000S (short-range), GLS-2000M (middle-r... Read More