Inovativ. I thjeshtë. Peshë e Lehtë.

 

GCX2 i prodhuar ekskluzivikisht nga SOKKIA, është marrësi i fundit GNSS plotësisht i integruar, i dizajnuar për peshë jashtëzakonisht të lehtë dhe i përshtatshëm për punime në terren. Me nofkën “PLUMBI” GCX2 ilustron një qasje krejtësisht të pa imagjinuar më parë me një dizajn që ofron një zgjidhje super të lehtë, efikas dhe me kosto të ulët.

 

Kliko ketu per me shume informacion.