Posts by admin

Hapet GeoTECH SERVICE CENTER

geo2
Miq të GeoTECH,
Duam t’ju njoftojmë që nga data 3 Dhjetor hapë dyert Qendra e Servisit GeoTECH e vetmja në Kosovë dhe Shqipëri!
Ne GeoTECH, mbështesim atë që shesim!
Stafi jonë është trajnuar nga prodhuesi SOKKIA dhe certifikuar nga ata, për të dhënë siguri të lartë në cilësi dhe shërbim, kjo shmang koston dhe kohën e gjatë të pritjeve, duke mospatur nevojë për të transportuar pajisjet përtej kufijve ndërkombëtarë.

Për të kap ofertën promocionale ju lutem mbushni formën e aplikimit online me të dhënat tuaja në këtë link http://www.geotech.al/aplikimi/

Gjithashtu për shërbimet tona dhe informacion më të detajuar rreth servisit vizitoni web-faqen tonë www.geotech.al

Miqësisht,
Stafi GeoTECH

Read more

SOKKIA nxjerr në treg Marrësin GNSS GCX2

Inovativ. I thjeshtë. Peshë e Lehtë.

 

GCX2 i prodhuar ekskluzivikisht nga SOKKIA, është marrësi i fundit GNSS plotësisht i integruar, i dizajnuar për peshë jashtëzakonisht të lehtë dhe i përshtatshëm për punime në terren. Me nofkën “PLUMBI” GCX2 ilustron një qasje krejtësisht të pa imagjinuar më parë me një dizajn që ofron një zgjidhje super të lehtë, efikas dhe me kosto të ulët.

 

Kliko ketu per me shume informacion.

 

Read more